We’re back! After almost two years of virtual events and interactions, our community is excited to meet face-to-face once again*.
Join us for Coupa's first Supply Chain Symposium taking place in London. This one day conference will bring together UK Supply Chain leaders for vibrant discussion and networking.
Madhav Durbha, Coupa's Vice President of Supply Chain Strategy, will be joining us as the keynote speaker, along with Coupa customers sharing their supply chain transformation stories and best practices.
10:15 - 10:45 | Community Networking Break (30 minutes)
11:00 - 11:30 | Coupa Product Vision | Breakouts (30 minutes)
11:30 - 12:30 | Technology in Action: A move from episodic to continuous supply chain design (1hr)
00:00 - 00:00 Hagen von Petersdorff, Network Data Analyst, Inter IKEA Group
00:00 - 00:00 Darren Elding, Senior Value Solutions Consultant, Coupa
12:30 - 14:00 | Community Networking Lunch (1hr 30 minutes)
14:00 - 15:30 | Supply Chain group Therapy Session | Lessons from the front line (1hr 30 minutes)
15:30 - 15:45 | Final Remarks (15 minutes)
00:00 - 00:00 Derren Nisbet, AVP EMEA Sales, Coupa
00:00 - 15:45 | Close of Event